Hier kunt u een van de fruitkasten genaamd Multitimer spelen. Dit is een gokspel van TopGambler.

Laatste update: 2nd Dec 22
fruitkasten

Maak NU gebruik van de geweldige fruitkasten actie van FruityReels.

Speel de ‘Multiplayer Gokkast' gratis of voor geld Bij de Multiplayer Gokkast kunt u veilig storten met IDEAL

Klik hier om de ‘Multiplayer gokkast' in een eigen venster te openen

Fruits4Real | De meest gespeelde spellen!

Multiplayer Gokkast

Fruits4Real heeft met de Multiplayer gokkast een absolute topper in handen. De gokkast staat met stip op nummer 1. Deze fruitkast is de meest gespeelde, meest besproken en meest winstgevende fruitkasten van op dit moment.

Google

De Multiplayer gokkast staat ruim bovenaan met het meest aantal hits. Dit is natuurlijk veelzeggend. De reden dat deze fruitmachine zo populair is, komt met name door de extreme ‘runs' die je kunt maken op deze kast.

Tactiek

Bij de Multiplayer gokkast wordt door veel verschillende spelers, veel verschillende tactieken toegepast. Een veelgebruikte tactiek is om op de juiste momenten over te stappen naar hogere inzetten zonder direct teruggezet te worden naar een lagere limiet. Een veel gemaakte fout is daarom ook om te snel naar een hogere limiet te gaan. Soms worden deze risico's beloond, maar vaak wordt je teruggezet naar een lagere limiet, waardoor je je ‘run' weer opnieuw kan opbouwen.

iDeal

Je kunt bij de Multiplayer Gokkast gebruik maken van iDeal. Hiervoor is gekozen omdat dit namelijk voor beide partijen de meest betrouwbare manier is. De spelers kunnen veilig gebruik maken van de eigen bank, zonder dat de bankgegevens bekend hoeven te worden. Winsten kunnen eenvoudig worden teruggestort naar de bankrekening naar wens.
Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om deze fruitmachine gratis te spelen.

4.9/5 - (13 stemmen)